Skivbordsanvändarverktyg program nedladdningar

ThirdEye 1.01
ThirdEye är en söt boss-Kommer programvara med liten storlek. Med ThirdEye, kan du navigera på internet eller läsa romanen unawared av andra människor även sitter bredvid dig eftersom det antar många tekniker för att automatiskt göra dokumentet läses
 
6

Shareware
To Do Enhanced 1.1
En mycket flexibel desktop app som håller en lista över saker att göra. Den sitter i ett av hörnen på skärmen och är utformad för att enkelt konfigureras. Den tillåter användaren att enkelt hantera sedlar och vad inte.
 
6

Freeware
Twewy Desktop Icons -
Världen slutar med dig skrivbordsikoner - 8 Olika ikonuppsättningarAlla filer är. IcoEndast för WindowsStorlek är 32x32
 
6

Freeware
AKFAvatar 0.15.2
AKFAvatar är programvara främst för GNU + Linux, där en bild av en avatar på skärmen och berättar saker skrivna i en ballong.
 
6

Freeware
AniChoice 1.0
Titta på din markör samling, installera dina markörer genom att helt enkelt dra och släppa och låt AniChoice utbyte din favorit markörer automatiskt vid varje jämna mellanrum du vill ha.
 
6

Shareware
Asia 3Desktop 0.97
Asien är en 3D-skal för Windows-skrivbordet. Med hjälp av den kan du enkelt skapa genvägar representeras av objekt för alla program. Virtual 3D-rymden kan du ordna och hantera dina program och data så enkelt som du arbetar med verkliga objekt i den
 
6

Demo
Blokt Icon Set 01 -
Blokt Ikonuppsättning 01, som består av 5 ikoner med 5 variationer i färg. Orange, blå, grön, rosa och rött. Det är "JWhite logo" i förpackningen, med e-post, Multimedia, RSS och inställningar ikonen.
 
6

Freeware
eico Icons -
Licens: Gratis för personligt icke-kommersiellt bruk, innehåller en länk tillbaka till författaren webbplatsKommentar: png, ico, icns
 
6

Freeware
OverlayPaper 1.0 RC 3
Det är ett litet program med. NET Framework (ursprungligen 3,5) vilket kan ändra bakgrundsbild på fönstren med DirectX med bilder och videoklipp. Jag använder libvlc (version: 0.8.6i VLC) för att spela upp videon.
 
6

Freeware
Pure Web Icon Pack -
Ren Web Icon Pack är en fantastisk uppsättning ikoner som du kan använda på din hemdator för att ändra standard symboler.
 
6

Freeware
Tama Icons 1.0
Åh Kawaii! Nästan alla super söta figurer från den nya Tamagotchi Connection! Tama trummor, Tama ikoner rättegång nu!
 
6

Freeware
Winkick 2.0
Enkla kommandoradsverktyg för att stänga fönster på ett säkert sätt. Det enda WinKick gör är Kommandoradsväxlar så att du kan Starta, avstängning, eller Logoff.To reda omkopplarna bara köra-it, det kommer inte stänga ner dig om du inte använder en av
 
6

Freeware
128x128 Icons Set 3 -
Licens: Gratis för personligt icke-kommersiellt bruk, innehåller en länk tillbaka till författaren webbplatsKommentar: 5 128x128 ikoner ICO och PNG-format
 
6

Freeware
50 SM Witches 5 Icon Pack -
FULLVIEW, bleh med alla dessa ikoner ger en exceptionellt stor förhandsvisning. Det ser mycket bättre fullview. LADDA NER för en. ZIP-fil av alla de 50, 100x100 ikoner, plus finns en läsa mig, och den ursprungliga förhandsgranskning om du så önskar
 
6

Freeware
CaliforniaPsychics Daily Horoscope
Få korrekt och underhållande horoskop på din stationära tillstånd av Hollywood Astrolog WC Moriarity och Kalifornien synska.
 
6

Freeware
Eat Me for Linux 1.0
Yay! Det är halloween igen och David har varit vänlig nog att skapa en fantastisk uppsättning av skrämmande (er. .. roliga och söta verkligen) mappen tecken för oss att använda i år!
 
6

Freeware
glassglow -
glassglow är en fantastisk samling av Windows ikoner som du kan använda för att ersätta standard sådana.
 
6

Freeware
Gulf War Theme 1.5
Detta tema tar dig tillbaka till Gulfkriget.
 
6

Freeware
MultiTabber 1.0
Syftet med denna ansökan är att tillhandahålla ett system för att gruppera applikationer.
 
6

Demo
NiteView 1.5.0
NiteView är ett litet Visual Basic-program som kommer att flytta Windows 95/98 visning till mörka röda och grå för att minimera ljuset strålar från skärmen i din observatorium.
 
6

Freeware