Skivbordsanvändarverktyg program nedladdningar

WallpaperXe 1.2
Om du letar efter ett sätt på vilket du kan hantera dina tapeter, WallpaperXe är ditt svar.
 
1288

Shareware
Xteq URL Bandit 1.2
Nu har du inget behov av att skriva en URL och om igen eftersom Xteq URL Bandit extrakt alla webbadresser från din text för dig. När du kopierar din text i klippbordet, kontrollerar det hela din text och fångar de enda webbadresser.
 
1286

Freeware
Clipboard Express Pro 3.5.4
 Urklipp Express Pro är en professionell och effektiv fler lagring urklipp verktyg som gör att du kan kopiera och klistra in regelbundet använda saker.
 
1241

Shareware
Adobe CS4 Icon Pack -
Adobe CS4 Icon Pack i PNG och ICO ...
 
1240

Freeware
PaintCOST Estimator for Excel 14.0
Nu kan du göra måla kostnad uppskatta produktiv med denna lättanvända program. Den är speciellt utformad för målning entreprenörer, byggare, dekoratörer, remodelers, och gör-det-självare. Det innehåller användar justerbar kostnads ​​information och
 
1229

Shareware
VIMS Hindi Keypad 1.1
Nu kan du enkelt skriva in ditt namn på hindi med hjälp av praktiskt program VIMS hindi knappsats.
 
1224

Freeware
Chimera Virtual Desktop 1.4.1
 Med virtuella skrivbord nu kan du skapa upp till 9 separerade skärmar. Det är bra program för dig om du behöver en enkel och praktisk lösning för att skapa separata arbetsområden för dina olika uppgifter. Med hjälp av den kan du enkelt flytta
 
1216

Shareware
Clipboards 1.0
Programvara Skriv är en bricka-ikonen verktyg som startar automatiskt vid inloggning och ger dig flera Skriv för att kopiera och klistra.
 
1198

Freeware
3RVX formerly 3r1c 2.0
     Den fria och användbar volym anmälan / kontrollverktyg 3r1c emulerar volympanel Mac OS X.
 
1192

Freeware
Ninotech Date Edit 4.0
Nu kan du även ändra datum och tid för dina filer inifrån Windows Explorer med hjälp av otroliga program Ninotech Datum Edit.
 
1156

Freeware
Extended Clipboard 1.4.21
 Extended Urklipp är ett program som kommer att förvandla din Urklipp i en mapp. Du kan organisera och spara innehållet från Urklipp. Urklipp poster sorteras efter typ och datum, och du kan välja önskad urklipp objekt och använda den i ditt
 
1133

Freeware
Kill Docs 1.5
Kill Docs ger trygghet till dina dokument meny. När du har installerat Kill Dokument, kommer det att minimera till aktivitetsfältet. Du kan sedan välja det bara med två musklick och kan göra ändringar i dialogrutan alternativ samtidigt som man gör
 
1119

Freeware
Folder Icons Pack -
Vissa mapp och papperskorgen ikoner för att matcha 3D Cartoon stilen. 50 ikoner för PC och Mac
 
1115

Freeware
stcVolume 1.1
 Den behändiga verktyg StcVolume gör det möjligt att använda snabbtangenter för att ställa in volymen på ditt system. Den stöder följande snabbtangenter som standard: Ctrl + pil för att öka musik och Ctrl + pil för att minska musik.
 
1098

Freeware
StarSkin 2.3.0
Från och med Windows XP, införde Microsoft Corp för Theme Manager komponent som gör att användare kan anpassa utseendet på alla program som körs i Windows.
 
1092

Shareware
Gaia Wallpaper Desktop Pro 1.21
Gaia Wallpaper Desktop Pro ger dig möjlighet att skapa stora bakgrundsbilder som du har anpassade enligt dina individuella smak.
 
1079

Demo
Xplore 1.0
  Xplore är en add-on plattform för Windows e Xplore r. Det ger dig verktyg för att arbeta med dina filer och mappar i en lättare, kraftfullt och roligare sätt. Xplore är ett enkelt program som hjälper användaren åtkomst till Windows E Xplore r. Från
 
1059

Shareware
Desktop Manager Deluxe 1.02
Du kan prioritera dina fönster för att ordna ditt skrivbord med hjälp av befallande verktyget Desktop Manager Deluxe.
 
1056

Shareware
DeskSpace 1.5.1
 Nu kan du hålla skrivbordet snyggt och rent med inkluderande programverktyg Deskspace som låter dig använda flera skrivbord för att arbeta och spela också.
 
1049

Shareware
D-Color XP 1.2
Du kan ger helt nya utseende på ditt skrivbord med praktisk D-Color XP-program, med det här programmet, kan du inte bara ändra förgrunds-och bakgrundsfärger skrivbordsikon text, men kan också förändra synen på skrivbordet ikoner.
 
1049

Freeware