Skivbordsanvändarverktyg program nedladdningar

Clipboard Typist 1.0
Kommer klistra in text från Urklipp även om programmet inte stöder denna funktion Urklipp Typist programmet är utformat för att klistra in text från Urklipp även om programmet inte stöder denna funktion.
 
6

Freeware
AutoHideDesktopIcons 2.22
Döljer och visar ikoner på skrivbordet med musen gester. AutoHideDesktopIcons är ett behändigt verktyg utformat för att dölja iconson ditt skrivbord. Om du använder skrivbordsbakgrunder, den hjälper dig att se ibland bakgrundsbilder rena och i
 
6

Freeware
Desktop Panorama 1.0.1
Desktop panorama är en prisbelönt virtuella skrivbordsmiljö som använder innovativa konceptet för en linjär virtuellt skrivbord.
 
6

Shareware
EfreeDVD Folder Icon 3.10
EfreeDVD mapp ikonen kan du ge en ikon för alla dina mappar på datorn, vilket gör varje mapp annorlunda.
 
6

Freeware
FrontFace 2.1.2
En fräsch och intuitivt användargränssnitt för Netbooks, datorer Tablet och hemdatorer.
 
6

Trialware
GameOS 3.9
En snygg skrivbordsskalet ersättare skapats med en sak i åtanke: att spela spel på bästa prestanda och stabilitet möjligt GameOS är en elegant skrivbordsskalet ersättare skapats med en sak i åtanke: att spela spel på bästa.
 
6

Shareware
isvCalendar 1.0
Visar en kalender på skrivbordet. isvCalendar är en enkel applikation som kommer att visa en kalender på skrivbordet, så att du kan visa den aktuella dagen som helst. Programmet körs i aktivitetsfältet. Du kan enkelt ändra
 
6

Freeware
Louis Vuitton Screensaver 1.0
Skärmsläckare för älskare av Louis Vuitton produkter. Om du älskar Louis Vuitton väskor och accessoarer så mycket att du vill att datorn bildskärm att visa dem när du inte aktivt använder den, då denna skärmsläckare är perfekt för dig.
 
6

Freeware
Portable Zoomer 0.9.2
Ansökan förstorar omgivning musen. Zoomer är en enkel applikation utvecklad för att visa en förstorad bild av omgivningen på musen i ett litet fönster som finns i din nedre högra delen av skärmen. < br /> Det är praktiskt när du behöver
 
6

Freeware
Reflexions 1.0 Final
En stationär reflektion app som skulle ge en cool look på ditt skrivbord och Windows-program.
 
6

Freeware
Sketch It! 3.1
Skissa det är ett perfekt verktyg för en mängd olika individer och professions.It gör att du kan förvandla din vanliga dator till en virtuell ritning yta. Den har en mängd funktioner från att ändra utseendet på lineyour ritning inklusive storlek och
 
6

Freeware
Sparticles 2.0
De Sparticles är den första raden av virtuella Interaktiva Samlaknivar från YummyWorks Astrofactory.
 
6

Freeware
TCI200B GUI Remote Control 1.02.001
Den TCI200B GUI fjärrkontrollen sitter på skrivbordet på en Windows-dator.
 
6

Freeware
TOxygenSMS Component 2.5
TOxygenSMS komponenten är utformad för att ge en tillgång till SMS och kalender funktioner för Nokia GSM telefon från ett Windows-program.
 
6

Shareware
Win Themer 1.9a Experiment
Förbättra ditt system med syre ikoner Win Themer är en liten, behändig, lätt att använda verktyg speciellt utformad för att använda temat syret ikonen för ditt system.
 
6

Freeware
WinArranger Free 1.11
Även om bildskärmar och grafikkort blir billigare varje dag, är det fortfarande inte tillräckligt med utrymme på skärmen för de människor som intensivt använder datorn i sitt dagliga arbete, såsom ingenjörer, finansiella mäklare,.
 
6

Freeware
Windows 8 Start Tweaker 1.01
En tweaking verktyg som hjälper dig att ändra bakgrunden Start-menyn i Windows 8 Developer Preview.
 
6

Freeware
Yellow Desk Notes 1.0
Gula klisterlappar för ditt skrivbord. Gula reception Notes är ett behändigt och tillförlitligt verktyg utformade för att skapa klisterlappar. Detta är ett litet verktyg som låter dig lägga gula klisterlappar . till ditt skrivbord för
 
6

Freeware
AirPort Radar 1.2
AirPort Radar är en fri och praktiskt verktyg för att snabbt skanna området för AirPort och andra trådlösa nätverk. Den kommer att arbeta med AirPort-kort, MacWireless 11g PC-kort och 11g PCI-kort.
 
6

Shareware
Amnesty Hypercube 0.5
Enkelt att flytta webbwidgetar, spel och video från din webbläsare och på skrivbordet.
 
6

Shareware