Skivbordsanvändarverktyg program nedladdningar

Diary 2.0
Skriv daglig dagbok. Du kan spela in dagliga saker utifrån det datum, tidsplan och så vidare. Samtidigt kan du välja och redigera dem.
 
6

Shareware
Unhider 1.0
Litet verktyg för att dölja eller visa några fönster på din desktop.Sometimes efter en krasch Utforskaren vi inte kan få tillgång till våra program som minimeras till system bricka.
 
6

Shareware
Ardoise 2.4
Ardoise (ubao) itawezesha wewe kuandika / kuchora / kufuta kila kitu (muhimu kukumbusha).
 
6

Shareware
Masks volume 2 1.0
Det finns olika typer av masker för olika ändamål, vissa är djuprengörande för rengöring av porerna. Effekt kan vitalisera och vitaliserande eller uppfriskande.
 
6

Shareware
Fast Task Scheduler 1.1
Fast Schemaläggaren är ett program som låter dig schemalägga en mängd olika uppgifter, som att köra ett program, spela upp en filmfil öppna en webbsida
 
6

Shareware
Microsoft hot MB2-634 practice exam Demo
Ladda ner gratis Microsoft certifieringspraxis examen. Observera: innan du använder denna metod examen, behöver du ladda ner gratis självtest motor programvara från http://www.selftestengine.
 
6

Shareware
Taskbow 1.0
Aktivitetsfältet i Windows ersättare. Kan tilldela färger till program och fönster ger snabb tillgång till grupper av uppgiften kan gruppera och dela upp uppgifter lätt, genom dra och släpp.
 
6

Shareware
iPDFBoost 1.0
iPDFBoost huongeza hati yako pdf kwa nguvu 7 nyongeza features.With $ 9.99 unaweza Simba (password kulinda) pdf yako, kuzalisha 17 Barcodes tofauti, Merge na Split zilizopo documnets pdf, Watermark hati yako kwa proytection, kubadilisha picha ya
 
6

Shareware
TitleBarClock Lite 3.6.7
Det kanske mest underutnyttjade plåster på skärmen fastigheter i Windows är namnlisten som kör längd av nästan alla program och mappar fönster som är öppna på datorn.
 
6

Shareware
STDU Viewer 6.2
STDU Viewer är ett dokument visningsprogram för flera filformat. Målet med detta program är att ersätta de många olika dokument tittare med en enkel ansökan.
 
6

Shareware
STDU Converter Lite 6.2
STDU Converter är lätt att använda. Du behöver bara välja ditt DjVu, TIFF eller Serietidning arkivfil och tryck på knappen "Convert".
 
6

Shareware
ConFavor - Context Menu Favorites 1.12
ConFavor - snabbmenyer favoriter 1.12 är utformad som ett användbart verktyg som gör det möjligt för dig GuideSnabblänk åt alla dina favorit mappar och filer från en meny. Med dess hjälp du enkelt komma åt bilder, musik, dokument och
 
6

Trialware
List of Stuff 1.0.0.7
Förteckning över Stuff 1.0.0.7 är en avancerad och lättanvänd program som är tänkt som ett samtal tillbaka och PM verktyg. Viktiga funktioner: Det är bättre än notepad När du stänger den sparar vad någonsin finns i listan och ta bort jobb du har
 
6

Freeware
Start Killer 3.0
Starta Killer 3,0 gör det enkelt att ta bort Start-knappen i Aktivitetsfältet. När du kör Start Killer det bort Start-knappen i aktivitetsfältet och ger dig mer utrymme i Aktivitetsfältet när du stänger Starta Killer Start-knappen är återigen
 
6

Freeware
Path Copy 4
Path Exemplar 4 betraktas som en smart och användbart shell förlängning för Windows som gör det möjligt att kopiera sökvägen till en fil eller katalog till Urklipp.
 
6

Freeware
USB Monitor Professional (DMS) 5.22.00.1627
USB Monitor Professional är ett USB-enheter övervakning programvara för proffs som behöver all kraft att ta itu med usb kommunikation.
 
6

Shareware
PsKill 1.12
Windows NT/2000 inte kommer med ett kommandoradsverktyg kill nytta. Du kan få en i Windows NT eller Win2K Resource Kit, men kit verktyget kan bara säga processer på den lokala datorn. Pskill är en kill verktyg som inte bara gör vad Resource
 
6

Freeware
Moon Organizer 1.2
Månen Arrangör 1,2 är ett effektivt program som är utformat för att göra datorerna enklare och roligare att använda för alla.
 
6

Trialware
Newbie Task Manager 1.90
Nu har du ingen anledning att slösa din tid i att utföra frekventa drift och tråkiga uppgifter om och om igen eftersom det praktiskt program Newbie Aktivitetshanteraren gör det helt automatisera.
 
6

Shareware
RdocEx 1.0
En tjusig skal add-on som lägger de program du kör, liksom de dokument för att öppna din Senast använda dokument meny. Detta var Dominik Rabiejs idé. Aktivitetsfältet i Windows XP ersätter oftast detta.
 
6

Freeware