Skivbordsanvändarverktyg program nedladdningar

NetCafe DS 1.3
Standart Cafe Control Features: * Öppna tabellen * stäng tabellen * redigera tabellen * öka / minska bordsnummer * Priser och AdditionThis Program Superiorities de andra: * Daily,
 
6

Demo
PlacesBar Constructor 1.2
Med detta verktyg kan du anpassa genvägarna som visas i placebar på vänster sida av Window s öppna / spara dialogruta
 
6

Shareware
freeDNC V3.1a
Liksom DNC List skura, `DNC +` kan kontrollera dina listor för dubbletter och sammanfoga ett antal enskilda listor och sedan spara resultatet som en ny större fil.
 
6

Demo
jRestaurant 1.2
jRestaurant är ett Point of Sale appliceringen särskilt utformade för bar och restauranger. Den är konstruerad för att köras på en vanlig Windows-dator med en kvittoskrivare.
 
6

Demo
SoftCollection Impulse Counter 2.4
SoftCollection Impulse Counter inasaidia hadi 12 michakato kuhesabu kupitia Port moja Sambamba.
 
6

Shareware
Subliminal MindXP 2.2
Den mest kraftfulla, effektiva, heltäckande och fullt programmerbar Subliminal Messaging-programmet har äntligen kommit .
 
6

Shareware
Datashake desktop 1.0
Trött på klumpiga programvara för att söka och hantera din lokala PC-filer? Trött på att slösa bort tid på att söka för den speciella familjens bild från ett par år tillbaka?
 
6

Shareware
Desktop Messager 1.10
Desktop Messager är ett verktyg där du kan rita eller skriva kursiv text i Windows "skrivbord, vilket innebär att ett visuellt meddelande på din skärm om du måste åka bort ett tag.
 
6

Shareware
WinTabber 1.02
WinTabber kan lägga flikarna för många fönster. En tabbed browser, flikar kitt, flikar terminal eller tabbed skal, flikar någonting. Multi fliken dina fönster i sekunder.
 
6

Shareware
SoftCollection Distance Meter 1.0
Avstånd Meter kan du mäta avståndet mellan två punkter på alla ytor, inte bara platt, genom att rulla mushjulet på denna surface.
 
6

Shareware
FolderHighlight 1.1
FolderHighlight är ett verktyg, som gör hanteringen av dina mappar "utseende mer flexibel och praktisk. Med FolderHighlight Du kan markera ut viktiga mappar med en färg eller en ikon.
 
6

Shareware
BlindScanner 4.0
BlindScanner - client-server applikation som låter med fjärrkontroll scanner av TCP / IP-protokollet. Öppnas tillgång till scanner som inte är ansluten direkt till din dator.
 
6

Shareware
PoolwarePack 0.61
PoolwarePack är en samling av 15 no-installera, lätta, open-source-program som släpps till det offentliga rummet.
 
6

Demo
Desktop Toilet 4.0
Desktop Toalett 4,0 är ett program som låter dig ändra ikon (utseende) av din Windows XP och Vista Papperskorgen till någon av 40 stilar av toaletter.
 
6

Shareware
RunBar 1.2
Om du inte vill förlora dig tid att titta efter den nödvändiga filer eller i Start-menyn, skrivbordet och i andra olika ställen på er hårddisk, bör du installera detta program!
 
6

Shareware
Rename All 1.0
Du kan byta namn på alla dina filer i en katalog eller välja filer från flera katalog och byt namn på dem alla med en enda click.The funktioner includes1. Byt ut en specifik string2.
 
6

Shareware
MB Free Vedic Ascendant 1.0
MB Bure Vedic ascendant ni Vedic ascendant Calculator programu kulingana na Unajimu Vedic.
 
6

Demo
DoktorWare 1.0
DoktorWare, ett komplett automatiserad lösning till hälso-kliniker samordna och integrera alla de inneboende verksamheter som ingår i förvaltning och drift av ett Healthcare Clinic genom att hantera Utnämningar, HL7 Meddelanden, Medical Billing,.
 
6

Demo
Chess Puzzles and Problems 1
Många mycket gamla pussel i Adobe PDF format komplett med
 
6

Demo
RGB Selector 2.0b
Enkelt program för att generera en färg med 3 reglage thatrepresent RGB (röd, grön och blå), och kan generera antingen RGB, HEX eller faktiska färgen konvertering funktion för BorlandDelphi och MSVB (det är samma för dem båda).
 
6

Shareware