Skivbordsanvändarverktyg program nedladdningar

ScholarWord MLA Edition 1.0
Vår produkt, ScholarWord, ger den första övergripande Microsoft? Word integration som hjälper alla elever skriver vetenskapliga uppsatser mer effektivt. ScholarWord förbättrar miljön ordbehandling med omedelbar tillgång till kraftfulla verktyg och
 
6

Shareware
Note Studio for Windows 1.4
En kraftfull anteckningar för din dator. Prioriteringen ligger på att få toner ner snabbt. Den är inspirerad av wiki-teknik och möjliggör enkel textformatering (rubriker, fetstil, tabeller, etc), och noterar vilka länkar samman som webbsidor, för
 
6

Shareware
Sole Possession 1.0
Sole Innehav är ett hem inventering cataloger, så att du kan spåra där alla dina ägodelar är samt ge dig Estimated Worth rapporterna för försäkringar i händelse av brand, stöld, etc.
 
6

Shareware
WindowSizer 1.4
Snabbt ordna fönster för att göra all synlig. Grupp relaterade fönster till effektiva kaklade layouter och rotera mellan dessa virtuella arbetsytor. Många kommandon finns tillgängliga för att skapa just den arbetsyta som du önskar. Kakel de senaste
 
6

Shareware
Trellian WorldTime 2
World Time är enkel att använda men intelligenta grafiska verktyg som i realtid visar inte bara tiden i städer runtom i världen, men även funktioner viewable tidszoner,
 
6

Shareware
ADX Toys 2 WD 2.0
ADX Toys 2 WD ett COM-tillägget för Microsoft Word som lägger till syntax-markering för den valda källkoden i det aktuella dokumentet (se screenshot).
 
6

Demo
videoMAN for videoclubs 2.2
Videoman är perfekt för alla moderna video klubbar. Hantera dina kunder och filmer snabbt. Rummet som tillhandahålls av Videoman är oändlig. Du kan alltid se vilka filmer är hyra, total längd, mängden pengar som betalas av kunderna etc.It är mycket
 
6

Demo
ShipOK-Link 1.05
ShipOK-Link importerar data till en online fullfjädrad USPS frakt mjukvarulösning för sjöfarten, spårning, online-porto, försäkring och sparande.
 
6

Shareware
Excel Server 2004 SE 3.14
Excel Server 2004 SE är en integrerad informationsplattform byggd på Excel, MS SQL Server och Windows OS.
 
6

Demo
TikTokCook Personal 4.5
TikTokCook (tm) ni rahisi kutumia mbalimbali alarm timer wanaohitaji kidogo katika njia ya ujuzi wa kompyuta.
 
6

Shareware
Sherlock Holmes - A Library 3.0
DECKARE? En komplett samling av Sherlock Holmes-berättelser av Sir Arthur Conan Doyle. Läs, lyssna och skriva ut Sherlock Holmes-berättelser. Denna programvara kommer att läsa upp Sherlock Holmes-berättelser till dig med text-till-tal-teknik. Har
 
6

Shareware
Gate Security 2.0
Gate Security programvara är en gäst programvara avsedd för bostadsområden, lägenhet, fastighetsförvaltare eller privat säkerhet companies.
 
6

Demo
Premium Clock 2 2.36
Premium Clock är ett revolutionerande program som låter dig förbättra din Windows-skrivbord genom att lägga till klockor, tapeter och mycket mer till det.
 
6

Shareware
Service Juggler 2.1
Enkelt generera och schema (inklusive körtiden) En-och / eller flera uppdrag jobb till kvalificerade och tillgängliga medarbetare. Ny kund, jobb och tidsplan i en snabb process.
 
6

Demo
Quicky Notes 3.0
Gör anteckningar snabbare än tidigare och inte förlora dem med en auto-spara-funktionen! Efter öppning kan Quicky Anteckningar att öppnas igen med ett klick på en Ikon.
 
6

Shareware
PicoXT 3.1
100% assembler skriftliga liten (29696 bytes) IBM PC-XT (tm) emulator. Det stöd sant 4.77Mhz hastighet emulering, CGA, EGA och VGA-grafik-läge, och PC-högtalare ljud emulering.
 
6

Shareware
Express Accounting 2.0
CompuEx Express Redovisning - Free Edition - Version 2,0, fullt funktionell, kommersiell kvalitet, gratis bokföringsprogram, ett enskilt företag, Enanvändare, gemensam valuta Small Business Management och bokföringsprogram, erbjuder en omfattande.
 
6

Demo
Script Styler Suite 1.7
Script styler Suite - vyombo vya habari zana kwa ajili ya viumbe na uzalishaji wa vyombo vya habari styled Tungo.
 
6

Demo
TCPro 4.5
Kraftfullt och enkelt bokföringsprogram med däck klinik paket. fria däck klinik paket, servic station paket, fordon Hjulinställningen underhålla program.
 
6

Shareware
SmartCodeComponent 1.0
SmartCodeComponent kan du enkelt lägga till yrkesetiska regler kvalitet bar till Office-dokument som de från Word och Excel.
 
6

Demo