Skivbordsanvändarverktyg program nedladdningar

Menufela 1.5b2
Menufela är en haxie som döljer din menyrad, vilket ger dig tillbaka de pixlar du har aldrig kunnat komma till användning innan.
 
7

Shareware
Proycontec 2.0
Proycontec 2,0 är den andra appeareance denna mini förpackning av hög ikoner kvalitet skrivbordet, ges bort helt gratis. Den här gången är det helt inspirerad i sommarsäsongen och stranden.
 
7

Freeware
Vivid Switcher 3.0.0.1
VividSwitcher är en ny programvara för att ändra skärmupplösningen utan att ändra ställning skrivbordsikoner.
 
7

Demo
WindowPictures 2.4
Fantastiskt! WindowPictures är Windows 'gränssnitt förbättring, är effekten GORGEOUS. Detta verktyg ger Windows 95/98 en komplett makeover genom att omvandla alla grafiska element (fönster, menyer, titel barer, knappar, rullningslister, tapeter,
 
7

Shareware
LaunchMate 3.0
Docka till någon kant av skärmen precis som aktivitetsfältet i Windows. Du kan ordna dina program i upp till 50 kategorier. ställa bildskärmsinställningarna för varje program så att när den lanseras på skärmen ändras till dessa
 
7

Freeware
LogonTweaker Vista 1.1
Inloggning Tweaker Vista var utvecklarens andra projektet och är den senaste. Det kan ändra Windows Vista och Windows 7 inloggningsskärmen. Men det finns vissa säkerhetsproblem. Det fungerar är mycket kraftfull. När det blir rätt rättigheter som kan
 
7

Freeware
nTerm 2.2.3
nTerm är ett kommando-baserat verktygsfält program som gör att du enkelt kontrollera och starta alla dina applikationer, webbadresser, dokument och kataloger.
 
7

Shareware
Traydesk 3.0
Ett litet verktyg som låter dig gömma (eller visa) alla ikoner på skrivbordet genom att klicka på en ikon i aktivitetsfältet. Den kan öppna fönstret Egenskaper för bildskärm och utloggning / omstart / avstängning datorn.
 
7

Freeware
VirtueDesktops 0.54 Beta 5
"VirtueDesktops" är en Virtual Desktop Manager för Apples Mac OS. Den erbjuder funktioner, ögongodis och konfigurerbara alternativ som ingen annan Desktop Manager på Mac har lagt ännu. Tyvärr är VirtueDesktops inte längre under aktiv
 
7

Freeware
Winfilter 3.1
Winfilter är ett program som hjälper dig döljer / Visa skrivbordsikoner, starta menyikoner och snabb ikoner lanseringen döljer / filer visa, mappar och enheter på datorn, och begränsar andras beteende på din dator, till exempel hindrar dina vänner.
 
7

Shareware
WinSpace Light 3.5
Under de senaste åren har antalet ansökningar som behövs för att utföra affärskritiska uppgifter exploderade.
 
7

Demo
Balloon Scheduler 1.0
Balloon Schemaläggaren?? är en fri fullfjädrad Desktop Påminnelse program som låter dig hålla koll på viktiga händelser i ett mycket enkelt sätt, så att du aldrig glömmer din flickväns födelsedag, Alla hjärtans dag eller hämta den mp3-fil.
 
7

Freeware
QZoom 1.5e
QZoom är helskärm zoomning och drift verktyg som Mac OS X i Windows XP och Vista. Animeringen som YouTube expanderar också och det är möjligt att se. QZoom kan använda för ansökan demonstrationer och presentationer, syn bistånd, netbook. Windows Key
 
7

Freeware
TrayLauncher 2.1.0
TrayStart var utformad som en applikation som låter dig använda en kommandofil som kommer att lagra kommandon eller menyobjekt.
 
7

Freeware
Win2DOS 1.0
Win2DOS är ett enkelt verktyg program som gör manövrering runt Windows 9x/NT/XP/2000 och DOS lätt.
 
7

Freeware
WinMaximumize 1.1.0
Effektiv utrymme på skrivbordet hantering WinMaximumize är en lätt verktyg som låter dig expandera en vald fönster i det fria utrymmet mellan fönster.
 
7

Freeware
Win Key Genie 3.1
Kushinda muhimu Genie3.1 Automatically anaokoa wote Nakala typed. Ni inaweza retrieved kwa au . Auto Aina inajaribu kutambua maneno duplicate kuwa typed na inakuwezesha auto kukamilisha neno kwa kupiga ufunguo TAB. www.vsisystems.com -
 
6

Shareware
Just Relaxing 3.5
Je kukaa kwenye kompyuta yako na staré nje ya dirisha na wewe unataka walikuwa kufurahi juu ya upande wa pili.
 
6

Shareware
Iconomizer 2.5.2
Den här lätt till använda applicering sätter i stånd till snabb tillträde till din favorite program från system bricka.
 
6

Shareware
WinTiles 1.1.0
Om inte den verklig potential av Fönstren WinTiles är baserat på begreppen så pass har många fönstren till blick for är god , utom har många fönstren du kanna verk är stor.
 
6

Freeware